background

Terms & Condition

Uslovi

Autorsko pravo i uslovi naših sajtova


Svi sadržaji koji su prikazani na našoj veb stranici, facebook stranici, youtube stranici i ostalim društvenim mreama, uključujući, ali ne ograničavajući se na, tekst, grafiku, fotografije, slike, pokretne slike (video), zvuk, ilustracije i softver (sadržaj), vlasništvo su webi.rs.

Svi elementi veb stranice, uključujući, ali bez ograničenja, opšti dizajn i sadržaj, zaštićeni su autorskim pravima, moralnim pravima i drugim zakonima koji se odnose na prava intelektualne svojine.

Osim što je izričito nedozvoljeno u skladu sa ovim ili drugim sporazumom sa webi.rs, nijedan deo ili elemenat ove veb stranice ili njenog sadržaja nesme biti kopiran ili ponovljen na bilo koji način ni na drugoj veb stranici, njegov sadržaj i sva srodna prava ostaju isključiva vlasništvo webi.rs.

Pravila o privatnosti sajta

Prepoznajemo da je privatnost izuzetno važna za naše korisnike.

Lični podaci registrovanih (učlanjenih) korisnika neće biti dostupni trećim licima i biće tretirani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije. Izuzetak predstavlja zahtev istražnih organa Republike Srbije, u kom slučaju je webi.rs obavezan da raspoložive podatke o korisniku usluga dostavi istražom organu (Tužilaštvo, MUP) na njegov pisani zahtev sa navedenim pravnim osnovom.

Neobjavljeni lični podaci registrovanih korisnika su enkriptovani 256-bitnom AES enkripcijom što je jedan od najjačih, u svetu primenjenih, metoda za zaštitu podataka.

Koristimo Google analitiku i našu zvaničnu Ogledalo biznis analitiku i ponekad druge analitičke usluge nezavisnih proizvođača na našim veb stranicama kako bismo razumeli kako ljudi koriste naše veb stranice.

Takođe koristimo ličnu SEO optimizaciju i Facebook Business, Google Business i Google ADS sisteme. 

 


Pravila i uslovi Workroom 11 (i partnerskih: Interscore Music / Ramirez Records) mizičkih izdanja

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE SVA PRAVILA

AUTOR/UMETNIK NE POTPISUJE NIKAKAV UGOVOR I NE VEZUJE SE NI NA JEDNA DRUGA PRAVILA I USLOVE SEM OVIH NAPISANIH OVDE.
TO JE ONO ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH.
MI VAS NE VEZUJEMO NA UGOVOR OD 5 ili 10 GODINA.

Obaveze prema autoru ili umetniku vezane za digitalno muzičko izdanje u slučaju da je to jedino što umetnik želi:
* Da obezbedi digitalno izdanje u roku od 15 do 25 radnih dana i pošalju ga na sve svetske servise, objavi ga na svim zvaničnim društvenim mrežama i pošalje domaćim radio stanicama. (Radio stanice ne emituju svako izdanje. Radio stanice biraju sta im se sviđa da puste).

Obaveze autora i umetnika prema nama:
* Da promoviše Workroom 11 na društvenim mrežama.
* Da ne umnožava sam svoje izdanje kako online tako i fizičko izdanje.
* U slučaju da korisnik želi da audio ili video bude na njegovom kanalu potrebno je da nam se obrati pismenim putem na goran@workroom11.com sa zahtevom koji će biti realizovan u najkraćem mogućem roku.
* Autor može da podeli ili linkuje zapise sa našeg zvaničnog kanala na ostale društvene mreze.i da promoviše svoj video.

Posebne odredbe:
* Workroom 11 zadržavaju 100% ukupne zarade prodaje digitalnih kopija ako je prodato ispod 10.000 izdanja. (Ova odredba je doneta jer je cena prodaje digitalnih kopija jako mala pogotovo ako su korisnici prijavljeni na kanale digitalnih prodavnica i plaćaju mesečno članarinu u tom slučaju zarade nema).
* Autor zadržava 50% ukupne zarade od prodaje digitalnih kopija nakon što se utvrdi da je prodato preko 10.000 izdanja.
Workroom 11 i autor zadržavaju sva autorska prava na izdanje i reprodukciju izdanja.
Workroom 11 imaju slobodu da ugovaraju saradnje u ime autora ili umetnika.
* Autor ima pravo na kačenje spota na druge kanale

Posebne odredbe za korisnike koji ne plaćaju usluge
Workroom 11 zadržavaju 100% ukupne zarade prodaje digitalnih kopija.
Workroom 11 zadržavaju sva autorska prava na sva objavljena izdanja.
Workroom 11 imaju slobodu da ugovaraju saradnje u ime autora ili umetnika.
* Reklamiranje pesme na google i youtube reklamnim prostorima (plaća autor ili umetnik).
* Autor ima parvo kačenja spota na druge YouTube kanale uz našu zaštitu videa.

*** Workroom 11 se ne bave snimanjem kavera niti materijala koji nisu u interesu izdanja. ***
*** Svaka usluga biće naplaćena po važećem cenovniku koji je usvoje i koji važi za sve. Ova odredba ne odnosi se na besplatna izdanja.***

Workroom 11 koriste zvanične ISRC kodove, Barkodove i sve potrebne kodove za legalno AUDIO-VIDEO izdanje.

POVLAČENJE IZDANJA SA PLATFORMI: 

Workroom 11 ne odgovara za troškove nastale povlačenjem pesama i albuma sa socijalnih mreža. Troškove i naknade plaća autor ili osoba koja je podnela usmeni ili pismeni zahtev za povlačenje izdanja. Naknada koju autro plaća prilikom povlačenja izdanja u prvih 15 dana iznosi 49.000din., prvih 3 meseca iznos od 26.000din. do 38.000din., a u prvih godinu dana 11.000din. Nakon godinu dana izdanje se može besplatno ukloniti sa platformi.

U slučaju da se  Workroom 11 / Interscore Music / Ramirez Records gase ili pauziraju rad iz bilo kog razloga pesme se neće brisati sa servera za digitalnu distribuciju. Albumi zauvek ostaju u internet prodaji. Neće biti povučeni iz prodaje i osnivači će blagovremeno obaveštavati autore/umetnike o prodaji njihovih izdanja i uplatama. 

 

 

Pravila i uslovi webi.rs


ROKOVI:

Nakon što se sklopi sporazum o radu koji je odobrio direktor produkcije i platili dogovorenu polovinu cene, rok za početak rada je minimum 5 radinh dana. U zavisnosti od količine posla koji je već dogovoren.

IZRADA SAJTA ILI ONLINE APLIKACIJE:
webi.rs odgovara za sve svoje aplikacije koje radi i ne radimo sa DEMO aplikacijama. Sve što vam mi napravimo radjeno je sa plaćenim softwerom i sa plaćenim plaginovima potpuno legalno. Radimo u softwerima vredinm preko 150.000din. i sa mnogo godina iskustva što nas odvaja od konkurencije.