background

O nama

webi.rs je osmišljen tako da vam olakša rad na vašem sajtu, ili projektu (projektima) koji radite za nekoga. 

Paketi su osmišljeni da vam olakšaju rad za minimalnu novčanu nadoknadu.

Svaki projekat možete da exportujete direktno na FTP ili da ga preuzmete i okačite na vaš hosting.

U svakom trenutku možete da napravite besplatno adresu i kod nas https://ime_vašeg_sajta.webi.rs

Sve što vam treba je PC ili Laptop i kreativnost!

ANGAŽUJTE NAS:

IZRADA SAJTA

Ako ne umete sami da uradite sajt uvek nas možete angažovati da mi to uradimo mesto vas. Pravimo naj modernije sajtove za različite klijente. Evo par sajtova izrađenih u webi.rs aplikaciji za izradu sajtova koje smo mi radili. Ako želite da kad mi završimo sajt vi nastavite rad na njemu uz mesečnu ili godišnju nadoknadu napravićemo vam nalog preko kojeg ćete raditi. Za cene i usluge obratite nam se preko email-a podrska@webi.rs sa naznakom potreban nam je sajt.

IZRADA VEB ŠOPA ZA 3 DAN (INTERNET PRODAVNICA):

Napravili smo savršenu internet prodavnicu uz pomoć naših programera i partnera koja je odmah dostupna za podešavanje i rad. Savremena, unikatna i lepa internet prodavnica za 1 dan. Svaka internet prodavnica je licencirana i dobijće ažuriranja. Svaka internet prodavnica nema nikakva ograničenja i ima opciju prodavaca gde vi zarđujete od prodaje vaših registrovanih prodavaca onoliko koliko vi odredite. Seo potimizacija lakša nego ikad. Sajt se prodaje u dve opcije: W7 (internet prodavnica bez plaćanja karticama iz srbije - plaćanje pouzećem) i W11 (Sa plaćanjem karticama iz srbije) po sistemu ključ u ruke za 1 dan. Najmodernija admin tabla, tabla za preprodavce i kupce. Sajt je potpuno kompatibilan sa svim našim ćiriličnim i latiničnim karakterima. Kontaktirajte nas za cene internet prodavnica preko email-a podrska@webi.rs sa naznakom potrebna nam je internet prodavnica.

 

O osnivaču:

Goran Milatović (Beograd, 22. avgust 1984) je izvođač pop muzike. Osnivač je izdavačkih kuća tvojVideoWorkroom 11.
 
Iza sebe ima nekoliko singlova od kojih su najbolji prijem kod publike imali „Svi su čuli za nju” i „Nada”.
 
Njegov stric Miroslav Milatović Vicko bubnjar je grupe Riblja Čorbrba.
 
U komšiluku su ga zvali „Rango”, što se kasnije pretvorilo u njegovo umetničko ime (engl. Rango Starr), a zatim je osnovao grupu „Audio inženjeri” (engl. the Audio engineers). Goranovi prvi pravi muzički poduhvati vezuju se za 2002. godinu kada je dobio priliku da radi na muzičkim projektima Emine Jahović, Hari Mata Harija, Indi, Šabanotija i mnogih drugih, u muzičkom studiju XLR.
 
Milatović je 2016. godine otvario muzički studio i započeo saradnju sa ne toliko poznatim umetnikom Čarlijem Mekorvikom (engl. Charlie MacCorvick), sa kojim radi do kraja 2017. godine. Nakon toga otvara sopstvenu muzičku izdavačku kuću „tvojVideo” i „Workroom 11”, podizdavači „Interscore Music” i „Ramirez Records” sa muzičkim studijom „LMD”, studijom za grafički dizajn, veb dizajn i video montažu „Workroom 11”.
 
2020. godine upoznaje Jelenu Ristić Stojilković i osniva online magazin Ogledalo.
2021. godine zatvara muzički studio i pokreće muzičku platformu tvojVideo za sva muzička izdanja „Interscore Music”, „Ramirez Records” i „Workroom 11”i platformu za izradu sajtova webi.rs kako bi svako mogao napraviti sam svoj sajt i besplatno ga postavio na internet.
 
 
Workroom-u 11

Bavimo se dizajnom logotipa, web dizajnom (izrada i održavanje sajtova i aplikacija), instalacijom facebook i drugih društvenih mreža kao i njihovim održavanjem, fotografisanjem, snimanjem i editovanjem video zapisa, reklama, snimanjem i uređivanjem muzike, audio oglasa, radio emisija, kompletnim brendiranjem i digitalnom distribucijom pesama.
 
Sarađujemo sa dosta štamparija kako bi vama olakšali da dobijete sve što vam treba.
 
Naš poseban tim Space of Shapes bavi se oslikavanjem tekstila. Oslikavamo majice, jakne, torbe i ostale odevne predmete (po potrebi i ručno vezeni detalji). Svaki komad odeće je unikatan.
 
U muzičkoj galaksiji sarađujemo sa gotovo svim vodećim svetskim muzičkim platformama, što nam omogućava da plasiramo svoje pesme širom sveta pod imenom Workroom 11. Mi smo jedina izdavačka kuća na ovim prostorima, sa posebnom pažnjom na mladim talentima.
 
Mi ne biramo umetnike, umetnici biraju nas!

  • Image